مصرف کرن بری در دوران بارداری چه عوارضی است؟
آیا میدانستید مصرف کرن بری در بارداری ممکن است عوارضی بر روی جنین شما داشته باشد؟ درست است که این میوه خواص بیشماری دارد، ولی نباید خودسرانه به مصرف آن اقدام کرد، برای آگاهی بیشتر ادامه مقاله را از دست ندهید.
مصرف کرن بری در بارداری
با اینکه تا به حال درباره اثر کرنبری بر روی خانمهای باردار و شیرده مطالعاتی صورت نگرفته است و نمیتوان درباره عوارض آن به طور قطعی قضاوت کرد، ولی بهتر است جانب احتیاط رعایت شود. چون ممکن است مصرف خودسرانه کرن بری در بارداری موجب بروز عوارض ناخواسته و ناشناختهای بر روی شما یا جنینتان شود.مصرف کرنبری احتیاط دارد خصوصا اگر:
از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین استفاده کنید. چون این دارو به کرنبری و یا آب آن واکنش نشان میدهد. این میوه مقادیر زیادی اسید سالیسیلیک دارد که باعث رقیق شدن خون میشود. رقیقشدن بیش از حد خون ممکن است خونریزی داخلی را به همراه داشته و جان انسان را در معرض خطر جدی قرار دهد. چه برسد که یک جنین آسیبپذیر هم بخواهد در معرض این عوارض قرار بگیرد.
حساس به آسپرین باشید. شما هم نباید از کرنبری استفاده کنید. به طور کل میزان بالای اسید سالیسیک این میوه آن را تبدیل به یک میوه خطرناک برای این افراد میکند.
مشکلات کلیوی داشته باشید. کرنبری حاوی مقادیر بالای اگزالات است. اگزالات به کلیهها فشار میآورد و باعث ایجاد سنگ کلیه میشود. به همین دلیل خیلی مهم است که میزان مصرف کرنبری در افرادی که مشکلات کلیوی دارند متعادل باشد و تعیین این که چقدر کرنبری کافی و خوب است کار مشکلی است. خود بارداری هم به تنهایی به کلیهها فشار میآورد بهتر است با مصرف کرن بری در بارداری این فشار را دوچندان نکنید.
مصرف میزان زیاد چای کرنبری میتواند باعث اختلالات معده مانند اسهال و ناراحتیهای دستگاه گوارش شود و این اصلا برای یک خانم باردار خوب نیست، چون نباید بدنش آب زیادی از دست دهد. به علاوه او به غذای کافی برای رشد جنین احتیاج دارد.
دانستنیهایی در مورد کرن بری
با این وجود بد نیست در مورد کرنبری این نکات را بدانید:کرنبری حاوی مواد معدنی و ویتامینهای متنوع مانند ویتامین C، K و E است.
نوشیدن دمکرده کرنبری به بهبود زخمها و سایر بیماریهای دهان مانند التهاب لثه کمک میکند. به طور کل مصرف کرنبری و محصولات حاوی آن عفونتهای باکتریایی در دهان، خطر ابتلا به پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه را کاهش میدهد و از تشکیل پلاک دندانی جلوگیری میکند.
کرنبری به چربیسوزی با از بین بردن سموم بدن کمک میکند. ارگانیک اسیدهای موجود در آن باعث کاهش وزن میشوند.
آنتیاکسیدانهای کرن بری اکسیداسیون LDL را مهار میکند و از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی میکاهد.
مصرف میوه کرنبری برای درمان عفونتهای مجاری ادراری مفید است.
از آنجا که کرنبری قادر به درمان عفونت مخصوص معده است و میتوان آن را به عنوان یک آنتیبیوتیک قوی و به مدت حدود یک ماه استفاده کرد تا این عامل عفونت و باکتری مزاحم را از بین برود.گاهی این عفونت هر چند سالی یک بار شخص معالجه شده را دوباره بیمار میکند، چون میتواند به آسانی انتقال یافته و رشد کند.
مصرف میوه کرنبری به تنظیم فشارخون، گردش خون و سطح لیپید خون کمک کند.
گیاه کرن بری به صورت درختچههای کوتاه و همیشه سبز است که برگهای ریزی دارد، به طوری که میوه کرنبری از برگهای گیاه بزرگتر است.
مزه میوه کرن بری ترش و شیرین (ملس) بوده و غالبا ترشی بر شیرینی چیره است.
از میوه کرنبری برای تهیه آبمیوه، سس، مربا، و خشکبار (کرنبری خشک) استفاده میشود.
آمریکا و کانادا از بزرگترین صادرکنندگان کرنبری هستند که این محصول را به صورت تجاری کشت میکنند.
منبع: سایت ستاره
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}